opstina gornji milanovac

31. јул 2015.
Наставља се потписивање уговора са пољопивреницима


Потписивање уговора о додели бесповратних подстицајних средстава намењених пољопривреди се наставља


Овога петка, двадесет и осам пољопривредних произвођача са територије општине Горњи Милановац, потписали су са председником општине Милисавом Мирковићем уговоре о додели бесповратних подстицајних средстава у пољопривреди.


"Свесни смо да нема живота уколико нема рада и обраде земље, свесни смо да је сваки посао тежак али ваш рад, од зоре до мрака, не може да се пореди са било којим послом и свакако је за поштовање. Ми смо буџетом определи знатан део средстава како би могли на неки начин да вам помогнемо, односно омогућимо да нешто од своје опреме и механизације приновите" рекао је председник Мирковић приликом разговора са пољопривредним произвођачима.


Са потписивањем уговора о додели бесповратних подстицајних средстава у пољопривреди започето је прошлог петка и за сада седамдесет и два захтева је решено позитивно, од чега четрдесет и четири минулог петка и двадесет и осам данас.


Конкурс ће бити отворен до утрошка планираних средстава, а најкасније до 15. децембра 2015. године.


Утрошена средства из аграрног буџета за 2015. годину по основу до сада потписаних уговора износе 4.648.195,87 динара док преостали износ средстава је 9.301.804,13 динара.


Одобрена средства пољопривредницима биће уплаћена на текуће рачуне већ првог радног дана следеће седмице а за следећу недељу планиран је наставак потписивања уговора са осталим пољопривредним произвођачима који су поднели захтеве и испуњавају услове за доделу бесповратних средстава.


poljoprivrednici    poljoprivrednici    poljoprivrednici

poljoprivrednici    poljoprivrednici    poljoprivredniciПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!