opstina gornji milanovac

13. август 2015.
Акција чишћења и уређења Горњег Милановца


Укључимо се сви!


ciscenje milanovca

Имајући у виду да је сезона годишњих одмора у току као и високу фреквенцију саобраћаја кроз нашу општину поводом одласка туриста на годишњи одмор, Општинска управа општине Горњи Милановац организовала је акцију чишћења и уређења нашег града.


Према утврђеном плану акција је кренула у јутарњим часовима са Трга кнеза Михаила где су сви учесници опремљени неопходним џаковима, заштитним рукавицама, флашицама са водом и оформљени у групе кренули са чишћењем.


Поред запослених у Општинској управи општине Горњи Милановац у акцији чишћења учествовали су корисници Центра за социјални рад, чланови општинског Спортског савеза, волонтери Црвеног крста, лица ангажована на спровођењу јавних радова у ЈКП "Горњи Милановац" као и сви заинтересовани грађани.


"Битно је да у акцији чишћења не учествују само општинске службе и предузећа већ и грађани. Одређен број волонтера се и прикључио акцији" рекла је начелница Општинске управе Горица Петровић.


Уређиване су површине уз магистрални пут, улази у град, јавне травнате површине, дечји паркови, одлаган је непримерено одбачен отпад и вршене су све потребне активности које доприносе улепшавању и одржавању препознатљивог печата Горњег Милановца као чисте и уређене општине.


Велики број наших суграђана поздравио је данашњу акцију у организацији Општинске управе док су власници угоститељских објеката делили учесницима освежавајуће напитке.


ciscenje milanovca    ciscenje milanovcaПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!