opstina gornji milanovac

14. август 2015.
Рушка Бергман у посети код руководства општине Горњи Милановац


ruska bergman

Светски позната стилисткиња и модни креатор Рушка Бергман посетила је данас нашу општину и упознала председника општине Милисава Мирковића са својим сарадницима, са својим радом и идејама.


На самом почетку пријема, који је одржан у Кабинету председника општине, председник Мирковић изразио је част што има прилику да упозна ову признату и најтраженију стилисткињу која је наше горе лист.


"Драго ми је што сте издвојили своје драгоцено време да нас посетите током Вашег боравка у Такову. Велико ми је задовољство што могу да Вас упознам и што могу на неки начин да Вам представим нашу општину из нашег угла виђења али и да чујем од Вас, Ваше утиске и запажања" рекао је председник општине Милисав Мирковић.


Рушка је изразила задовољство чистоћом нашега града, као и здравим ставом и здравим разумом Горњомилановчана.


"Сваке године долазим у град у коме сам рођена, сваке године сам код мајке у Такову. Ја сам права Српкиња, обожавам Србију. На западу Вас најбоље може представити Ваш рад. Ја сам имала срећу да од свих радова, Хилари Клинтон изабере баш мој. Стилизовала сам преко четири стотине најпознатијих људи, нисам радила само краљицу Елизабету, Клинта Иствуда и Ватиканског папу. Сада радим и кратке филмове који су доживели велики успех јер само својим "артом" можете показати ко сте и шта сте а ја са задовољством истичем да сам из Горњег Милановца, где сам завршила и основну и средњу школу" изјавила је Рушка Бергман, пореклом из фамилије Савковић из Такова.


Размењујући утиске о Горњем Милановцу и разговарајући о актуелним дешавањима у нашој општини, покренута је и идеја о будућој сарадњи са овом еминентном уметницом.


Радови Рушке Бергман појављују се у бројним зборницима о моди, стилизовала је иконе данашњег гламура, између осталих - Лени Кравица, Никол Кидман, Гвинет Палтроу, Синди Крафорд а највеће задовољство јој је причињавала сарадња и рад са легендарним Мајкл Џексоном.


ruska bergmanПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!