opstina gornji milanovac

28. август 2015.
Почетак нове школске године


pocetak skolske godine

Поводом почетка нове школске године и поласка ученика у школу, председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић примио је данас директоре свих основних школа са територије наше општине.


Просветним радницима, директорима, свим ученицима а посебно ђацима првацима председник Мирковић пожелео је срећан почетак школске 2015/16. године, успех у раду и новим школским изазовима.


Такође, председник је директорима школа уручио поклон лектире за 370 милановачких малишана који ове школске године полазе у први разред.


Лектиру за полазнике првог разреда чини комплет књига: Јован Јовановић Змај "Велика тајна", Момчило Тешић "Почетак песме", Десанка Максимовић "Врт детињства", Григор Витез "Кад би дрвеће ходало", српске народне умотворине "Избор из народне лирике и епике" као и илустроване енциклопедије и часописи за децу.


Као додатни поклон, поред лектира, прваци добијају од председника општине и књигу о правилном и безбедном понашању у саобраћају "Пажљивкова правила у саобраћају" коју је издала Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!