opstina gornji milanovac

07. септембар 2015.
Друга фаза радова на изградњи улице Војводе Раке Љевајца


У току друга фаза радова на изградњи улице Војводе Раке Љевајца


izgradnja ulice

Након завршене прве фазе изградње улице Раке Љевајца у Горњем Милановцу прошле године, у току је друга фаза радова на изградњи ове улице. Вредност прве фазе ове инвестиције износила је 2 милиона динара, колико и вреди и друга фаза која је у току. Проблеми који су постојали у вези водоводне и канализационе мреже у овој улици, а који су отежавали нормалан живот и рад њених становника, решени су током извођења радова на изградњи. Извођач радова је горњомилановачко предузеће "Свин", а инвеститор радова је Општина Горњи Милановац преко гпрњомилановачке месне заједнице.


Током протекле недеље, радове на изградњи ове улице обишао је председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић са својим сарадницима и том приликом изразио захвалност мештанима ове улице на разумевању и стрпљењу које су показали све ове године у којима су се сусретали са низом проблема пре њеног уређења.


Како је најавио председник општине, општина ће преко месне заједнице Горњи Милановац уложити 10 милиона динара у регулацију Милетића потока оценивши да се инвестиције месне заједнице Горњи Милановац успешно и законито реализују, али и ефикасно јер се најпре реше сва претходна питања међу којима је и решавање имовинско-правних односа.


izgradnja ulice    izgradnja ulice    izgradnja ulice   Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!