opstina gornji milanovac

15. септембар 2015.
Завршени радови на изградњи улице Војводе Раке Љевајца


Радови на изградњи Улице Војводе Раке Љевајца на велико задовољство грађана општине Горњи Милановац данас су завршени асфалтирањем улице.


Укупна вредност фазне изградње поменуте улице је 4 милиона динара односно прва фаза, завршена 2014. године, као и управо завршена друга фаза изградње улице износе по 2 милиона динара.


"Проблеми који су постојали у вези водоводне и канализационе мреже у овој улици, а који су отежавали нормалан живот и рад њених становника, решени су током извођења радова на изградњи" рекао је председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић.


Подсећања ради, почетком текућег месеца председник Мирковић са својим сарадницима обишао је радове на изградњи и том приликом изразио захвалност мештанима ове улице на разумевању и стрпљењу које су показали све ове године приликом сусретања са низом проблема пре њеног уређења.


Инвеститор радова на изградњи Улице Војводе Раке Љевајца је Општина Горњи Милановац преко горњомилановачке месне заједнице, док извођач радова је горњомилановачко предузеће "Свин".


"Све инвестиције морају се успешно и законито спроводити али пре самог почетка радова неопходно је решити сва претходна питања међу којима је и решавање имовинско-правних односа да би реализовање инвестиције било ефикасно" подвукао је председник општине Милисав Мирковић.izgradnja uliceПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!