opstina gornji milanovac

22. септембар 2015.
Завршна фаза изградња нове школе у Семедражи


Изградња нове школе у Семедражи ушла у завршну фазу


os u semederazi

Председник општине Милисав Мирковић обишао је данас нову школу у Семедражи, чија је изградња ушла у завршну фазу.


Након стицања свих неопходних услова приступило се изградњи нове четвороразредне основне школе у таковском селу Семедраж како се стара школа нашла на траси аутопута Београд - Јужни Јадран. Претходна школа је порушена, земља је експроприсана а Општина Горњи Милановац одабрала је нову локацију школе за основце овог села.


"У реализацији овог, као и свих других пројеката пружам пуну подршку Општинској управи општине Горњи Милановац која је носилац инвестиције. Такође, земљиште за изградњу нове школе обезбедила је Општинска управа. Школа ће допринети квалитетнијем раду и боравку у установи као и бољем квалитету живота локалних становника" рекао је председник Мирковић.


Извођач радова прве фазе изградње школе је "Ратко Митровић Construction" из Чачка док извођач друге фазе су "Тесла системи" из Београда. Укупна вредност радова износи 17.663.430,00 динара и укључује куповину земљишта, урбанистички, главни пројекат са техничком контролом као и радове прве и друге фазе изградње школе.


У складу са будућим бројем ђака који ће похађати наставу у овој школи са Министарством просвете, у претходном периоду, договорено је да објекат буде монтажни. Такође, предвиђено је да један део објекта буде намењен за потребе месне заједнице.os u semederazi    os u semederazi    os u semederazi

os u semederaziПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!