opstina gornji milanovac

28. септембар 2015.
Посета фабрици намештаја у Прањанима


fabrika namestaja

Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић са сарадницима у петак је посетио фабрику намештаја "Classic Style Furniture" из Прањана.


Генерални директор предузећа, господин Бронислав Биалоблоцки упознао је председника Мирковића са плановима развоја ове компаније и захвалио се председнику и Општини Горњи Милановац на подршци коју су до сада пружили. Господин Биалоблоцки објаснио је да фабрика намештаја, иначе извозно оријентисана, планира да прошири производне капацитете као и извоз. То би наравно подразумевало и отварање нових радних места.


Како је председник општине истакао, ова фирма наравно као и све друге горњомилановачке од изузетног је значаја за општину Горњи Милановац имајући у виду да се у наредном периоду планира повећање броја запослених са сеоског подручја, али да га је посебно обрадовало то што ово предузеће планира да у наредној години прошири своју производњу.


Тренутно фабрика намештаја "Classic Style Furniture" има 40 запослених, а у скорије време, како је највљено из ове фабрике, број ће се повећати за још 50 радника. Такође, у наредном периоду, када производња фабрике буде под пуним капацитетом, очекује се да број укупно запослених буде 150. Поједини делови производње раде у две смене.


Председник Мирковић је рекао да фабрика намештаја "Classic Style Furniture" може да рачуна на апсолутну подршку општине Горњи Милановац, подршку Општинске управе, као и помоћ у реализацији планираних активности.fabrika namestaja    fabrika namestajaПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!