opstina gornji milanovac

28. септембар 2015.
Одржана Међународна изложба паса свих раса у нашем граду


cacib gm

Прва међународна изложба паса свих раса "ЦАЦИБ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ 2015" у организацији Кинолошког друштва "Горњи Милановац" одржана је у суботу, 26. септембра, на теренима спортске хале "Бреза".


Изложбу је у име општине Горњи Милановац, пригодним говором, отворио председник општине Милисав Мирковић пожелевши гостима и свим љубитељима паса добродошлицу и леп провод.


У име Кинолошког друштва "Горњи Милановац" присутнима се обратио председник клуба Ненад Давидовић. Своју захвалност председник клуба је изразио општини Горњи Милановац и председнику Милисаву Мирковићу лично, који већ пар година уназад, према могућностима, помаже у организацији манифестација и равоју кинологије на подручју општине Горњи Милановац, као и колективу Јавног предузећа "Спортско – рекреативни центар" као и директору Милети Богдановићу, који им годинама уназад уступају ове предивне терене за одржавање изложби.


Еминентне кинолошке судије оцениле су псе, а након оцењивања, приступило се и свечаном проглашењу најбољих на централном рингу, испред хале "Бреза".


Међународна изложба паса окупила је бројне излагаче и посетиоце из земље и иностранства. Поред излагача из Србије изложбу су увеличали представници из двадесет седам земаља света, из Грчке, Македоније, Бугарске, Румуније, Хрватске, Италије, Словачке, Француске и Белгије. Љубитељима кинологије у Горњем Милановцу представило се преко 200 паса свих раса, од чега 30 паса из европских земаља.


Својим присуством велики број наших суграђана изразио је подршку и интересовање за манифестације ове врсте.cacib gm    cacib gm    cacib gm

cacib gm    cacib gm    cacib gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!