opstina gornji milanovac

29. септембар 2015.
Одржан сајам запошљавања у Горњем Милановцу


sajam zaposljavanja

У организацији националне службе за запошљавање филијале из Чачка, испоставе из Горњег Милановца данас је организован Сајам запошљавања у Горњем Милановацу.


Сајам је отворио председник општине Милисав Мирковић, који је поручио незапосленима да у овим тешким временима не губе наду приликом тражења запослења и апеловао је на све привредне субјекте да допринесу смањењу незапослености у Горњем Милановцу.


"И поред тога што је стопа незапослености у Горњем Милановцу најнижа у Моравичком округу, на тим подацима нећемо стати, радићемо на питању запошљавања више и боље" рекао је председник Мирковић.


Обраћајући се великом броју заинтерсованих кандидата за посао, директор филијале националне службе за запошљавање из Чачка Саша Обрадовић незапосленима је пожелео успех при тражењу одговарајућег посла a послодавцима у одабиру најбољих радника.


На сајму се представило 20 послодаваца са подручја општине Горњи Милановац који ће упослити 90 лица, а тражени су радници машинске, грађевинске, електро струке, извршиоци послова у области осигурања, економије, права као и многи други.


Општина Горњи Милановац за реализацију мера активне политике запошљавања издваја средства из године у годину. У 2015. години 10 милиона динара опредељено је у ове намене а у плану је увећање ових средстава за наредну годину.sajam zaposljavanja    sajam zaposljavanjaПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!