opstina gornji milanovac

01. октобар 2015.
Бронза за нашу суграђанку Данијелу Минић


danijela minic

Одбојкашка репрезентација Србије на летњим играма Специјалне олимпијаде у Лос Анђелесу освојила је бронзану медаљу у августу месецу ове године. Општина Горњи Милановац има ту част да је међу чланицама ове одбојкашке репрезентације била и једна горњомилановчанка - Данијела Минић.


Тим поводом Председник Општине Горњи Милановац Милисав Мирковић са сарадницима уприличио је данас пријем ове младе и успешне девојке.


Данијела Минић рођена је 3. септембра 1998. године. Са оцем и старијим братом живи у селу Заграђе, недалеко од Горњег Милановца. Ученица је треће – завршне године Школе за основно и средње образовање "1. новембар" у Чачку и одличан је ђак. Иначе, поред одбојке, Данијела има афинитете и према фудбалу што је и доказала као члан екипе која је прошле године освојила златну медаљу у Панчеву. Тренинге има у школи коју похађа, а тренер јој је Милорад Ђондрић.


Преносећи своје утиске из Лос Анђелеса, Данијела је истакла да је поносна на то што је била део бронзане одбојкашке репрезентације Србије, али и један од 86 спортиста који су чинили репрезентацију Србије на олимпијади, при чему је на њу посебан утисак оставило путовање авионом. Пошто је на пријему изразила жељу да има компјутер, Председник Општине је обећао да ће Општина Горњи Милановац овој младој спортисткињи испунити жељу.


Спортски савез Општине Горњи Милановац ће младу одбојкашицу наградити потребном спортском опремом.


На летњим играма Специјалне олимпијаде у Лос Анђелесу учествовало је 7500 спортиста из 185 земаља.danijela minic    danijela minicПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!