opstina gornji milanovac

07. октобар 2015.
Наставља се реконструкција Улице Вука Караџића


vuk karadzic

На велико задовољство свих грађана Горњег Милановца у понедељак су настављени радови на реконструкцији Улице Вука Караџића.


Услед извођења радова, одвијање саобраћаја, до петка 9. октобра, биће отежано јер Улица Вука Караџића, између Курсулине и Дринчићеве, биће затворена за саобраћај. А у наредним данима, и остали делови Улице где се радови изводе.


Председник општине Милисав Мирковић, на седници Општинског већа, посао наставка реконструкције Улице Вука Караџића поверио је Општинској управи Општине Горњи Милановац.


"Све инвестиције морају се успешно и законито спроводити али пре самог почетка радова неопходно је решити сва претходна питања међу којима је и решавање имовинско-правних односа, али превасходно реално планирање и обезбеђивање довољно средстава да би реализовање инвестиције било ефикасно. Из тих разлога инвестиција је поверена Општинској управи, која ће улицу завршити у најкраћем року" истакао је данас председник Мирковић приликом обиласка радова.


Извођач радова је "Ratko Mitrović construction" доо из Чачка а радови, вредности 3.586.569,60 динара са ПДВ-ом, обухватају припремне, земљане, монтажерске радове као што су уклањање и постављање шахти, решетака и ивичњака али и израду хоризонталне сигнализације и набавку и уградњу лежећих полицајаца.


Иначе, имајући у виду значај ове саобраћајнице и фреквенцију њеног коришћења, на предлог председника Мирковића чланови Општинског већа обезбедили су једногласном одлуком средства за наставак реконструкције Улице Вука Караџића, у износу од пет милиона динара, из средстава развојне заједнице.


Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић апелује на суграђане да имају стрпљења и разумевања јер ће по завршетку радова, Улица Вука Караџића репрезентовати наш град и променити путну слику ужег центра града и наше општине.vuk karadzic

vuk karadzic    vuk karadzic    vuk karadzicПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!