opstina gornji milanovac

12. октобар 2015.
Ревијални кошаркашки меч Горњег Милановца и Словењ Градеца


kosarkaski mec

Делегација Словењ Градеца из Словеније, на челу са чланом Градског већа, господином Винком Врчковником, у склопу пријатељске посете братимљених општина, гостовала је у Горњем Милановцу.


У оквиру посете, у суботу 10. октобра текуће године, у спортској хали "Бреза", одиграна је пријатељска кошаркашка утакмица представника две општине. Овим ревијалним мечом успостављена још ближа сарадња Словењ Градеца и Горњег Милановца у области спорта.


Иако је резултат био у другом плану представници општине Горњи Милановац забележили су победу резултатом 54:43 (полувреме 27:24).


Поводом гостовања екипе из Словењ Градеца, председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић уприличио је пријем гостима и домаћој екипи из Горњег Милановца.


Овом приликом договорена је и узвратна посета крајем маја 2016. године.


Иначе, споразум о сардњи Словењ Градеца и Горњег Милановца обновљен је 2009. године и подразумева сарадњу у областима, које су од обостраног интереса, а посебно у областима: културе и уметности, образовања и спорта, у области размене искустава развоја локалне самоуправе, туризма, привреде и развоја цивилног друштва.kosarkaski mec    kosarkaski mec    kosarkaski mecПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!