opstina gornji milanovac

20. октобар 2015.
Тешка времена траже добре пријатеље


17. октобар је датум који су Уједињене нације прогласиле светским даном борбе против сиромаштва. Колико год да смо свесни тежине времена у коме живимо, ретки међу нама заиста имају увида у веома тежак материјални и социјални положај једног дела наших суграђана који немају средстава ни за најосновније потребе.


Овим људима свака помоћ је добродошла, па поред институционалне борбе против сиромаштва свако ко може и жели треба да подржи акцију милановачке секције Црвеног крста Србије и Центра за социјални рад Горњи Милановац за прикупљање донација како би се обезбедила средства за помоћ најсиромашнијим грађанима наше Општине.


Донаторски ручак ће се одржати 22. октобра 2015. године у 14 часова у ресторану "Јасеница" у Горњем Милановацу. Средства која буду на овај начин прикупљена биће утрошена за пакете помоћи најугроженијим лицима са територије наше општине, а од обима средствава зависиће број корисника и обим самих пакета.


За потврду учешћа обратите се Црвеном крсту Горњи Милановац до 21. октобра 2015. године.crveni krst gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!