opstina gornji milanovac

21. октобар 2015.
Заједно за срећније детињство


kros

Јуче су Велику салу Општине Горњи Милановац до краја испунили наши млади суграђани – победници већ самим учествовањем у општинском кросу "За срећније детињство".


Под овогодишњим слоганом "Имамо циљ - да дођемо на старт", на општинском кросу, који је одржан 03. октобра 2015. године, учествовало је, по категоријама, по десет првопласираних ученика из свих разреда основних и средњих школа са територије наше општине. Поред ове такмичарске, организована је и ревијална трка за предшколце у којој је трчало око сто малишана.


Председник општине Милисав Мирковић са задовољством је честитао свим учесницима и уручио медаље, дипломе и награде првопласираним такмичарима у свим категоријама. Он је истакао да заједништво и хуманост коју су показали ови млади људи представљају највеће богатство и залог за будућност наше општине.


Продајом ученичких бројева у школама по симболичној цени од 50 динара прикупљена су средства од око 100.000 динара, која су уплаћена у Фонд Црвеног Крста за болесно дете. Ову хуману акцију подржала је Општина Горњи Милановац, а организовали су је заједничким снагама Црвени крст Горњи Милановац, Спортски савез општине и Атлетски клуб Таково.


Резултате кроса можете преузети на линку испод
Преузмите документkros    kros    kros

kros    kros    krosПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!