opstina gornji milanovac

21. октобар 2015.
Обећано - урађено


asfaltiranje

Данашњим асфалтирањем улице Вука Караџића радови на овој улици ушли су у завршну фазу.


Председник Општине Горњи Милановац Милисав Мирковић обишао је радове и том приликом истакао да је одлука да се радови на овој улици преузму од Јавног предузећа за изградњу Општине Горњи Милановац и у циљу успешне, ефикасне и законите реализације, повере Општинској управи Општине Горњи Милановац, била сасвим исправна и оправдана. Он се приликом обиласка радова захвалио Општинској управи која је била носилац ове инвестиције и извођачу радова на ефикасно и квалитетно обављеном послу, а посебно грађанима Горњег Милановца на показаном стрпљењу и разумевању.


Подсећања ради, радови на реконструкцији дела улице Вука Караџића започети су крајем 2014. године од стране Јавног предузећа за изградњу општине Горњи Милановац. У току извођења радова извршена је замена кишне канализације у планираној дужини док је због недостатка финансијских средстава асфалтиран само део трасе, што је на терену довело до великих проблема како за становнике ове улице, тако и за нормално и безбедно одвијање саобраћаја, посебно приликом кишних и снежних падавина.


Из овог разлога, а имајући у виду значај ове саобраћајнице и фреквенцију њеног коришћења, на предлог Председника општине Милисава Мирковића на седници Општинског већа одржаној 24. августа 2015. године, одобрено је пет милиона динара из средстава развојне заједнице, а посао поверен Општинској управи. Након тога извршена је измена Финансијског плана Општинске управе, измена Плана јавних набавки и покренута јавна набавка крајем августа месеца. Као најповољнија понуда по оцени стручне комисије, изабрана је понуда предузећа "Ratko Mitrović Construction" из Чачка са којим је и закључен уговор о извођењу радова, а радови су започети 05.октобра 2015. године. Вредност радова износи 3.586.569,60 динара са ПДВ-ом.asfaltiranjeПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!