opstina gornji milanovac

30. октобар 2015.
Награда скромној олимпијки


danijela minic

Данас су нашу младу и успешну суграђанку - Данијелу Минић, која је на овогодишњој Специјалној олимпијади у Лос Анђелесу била део бронзаног одбојкашког тима Србије, заједнички посетили председник општине Горњи Милановац са својим најближим сарадницима, директор ЈП СРЦ "Бреза" и секретар Црвеног крста Горњи Милановац.


Повод за посету било је обећање Данијели да ће је за њен успех председник Општине Горњи Милановац наградити рачунаром, што је овом приликом и испуњено. У разговору са Данијелом и њеним оцем, постигнут је договор да се у наредном периоду помогне Минићима да изврше неопходне поправке на кући, које ће им помоћи да им свакодневица буде лакша и лепша.


Данијела Минић живи са оцем и братом у Заграђу у и више него скромном домаћинству. До прве аутобуске станице, која јој је веза са Школом за основно и средње образовање "1. новембар" у Чачку у којој је одлична учиница завршног разреда, пешачи чак пет километара, али ни то не истиче као велики проблем. Ова скромна девојка учинила је прави подвиг дајући све од себе да оствари своје снове, што није могло да не наиђе на поштовање и подршку.danijela minic    danijela minicПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!