opstina gornji milanovac

31. децембар 2015.
Од данас ради апотека у Дому здравља


gm

У циљу унапређења пружања услуга здравствене заштите данас је у Дому здравља "Горњи Милановац" отворен огранак горњомилановачке апотеке под називом "Здравље".


Апотеку је свечано отворио Председник Општине Горњи Милановац господин Милисав Мирковић истакавши да постоји велики разлог за задовољство јер је на овај начин учињен још један корак у побољшању услова за лечење наших суграђана и да је он резултат добре сарадње Општине Горњи Милановац са Апотеком и Домом здравља "Горњи Милановац". Он се том приликом захвалио особљу Дома здравља "Горњи Милановац" које је показало разумевање и кроз сарадњу са Општинском управом Општине Горњи Милановац пронашло најбезболније решење за превазилажење проблема тзв. неуговорених радника у овој установи примарне здравствене заштите с обзиром да су сви запослени почели редовно да примају плате, а да ниједан од њих није остао без посла.


Након отварања нових простотија Апотеке, Председник Општине Милисав Мирковић са сарадницима посетио је остале службе Дома здравља "Горњи Милановац", а међу њима и стоматолошку службу која је имала проблем са вишком радника. Запослени у стоматолошкој служби заједно са начелником др Радованом Јаковљевићем изразили су захвалност Председнику Општине и његовим сарадницима на спремности и одлучности да Општина Горњи Милановац помогне у превазилажењу овог проблема тако да нико од запослених не остане без посла.


Од сутра, 1. јануара 2016. године свакога дана биће дежурна новоотворена Апотека "Здравље" у просторијама Дома здравља док ће апотека "Таковски устанак" у Рајићевој улици и Апотека "Невен" у згради болнице радним данима радити од 7.00 до 20.00 часова, а суботом од 07.00 до 14.00 часова. Дакле, од 1. јануара радно време новоотворене апотека у Дому здравља је од 00.00 до 24.00 часа.gm    gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!