opstina gornji milanovac

Спорт


stadion fk metalac

Спортски савез општине Горњи Милановац основан је 06.05.1998. године и тренутно броји 45 чланова од чега су 19 истовремено чланови јединог општинског гранског савеза - фудбалског.


Између осталог један од основних циљева Савеза је да својим деловањем доприноси развоју и промоцији спорта на територији општине Горњи Милановац и обезбеђује просторне, кадровске, материјалне и друге услове за укључивање што већег броја деце, омладине, жена и особа са инвалидитетом кроз програме спорта и спортске рекреације.


Финансирање се врши на основу Одлуке о финансирању спорта и физичке културе из буџета општине Горњи Милановац, а према Правилнику о фининасирању области спорта и физичке културе у општини Горњи Милановац и Правилника о категоризацији спортских организација (клубова и удружења) општине Горњи Милановац које је израдио Савез. Тако се на финансирању налази 33 чланице на основу редовних програма и 12 по посебном програму, а на основу Конкурса за средства.


Поред овога истичемо да је општина Горњи Милановац међу реткима која бесплатно даје на коришћење све своје објекте чланицама Спортског савеза.


sportska hala breza

Корисни линкови:

Спортски савез општине Горњи Милановац: sportgm.rs
Општински фудбалски савез: sportgm.rs/clanice/ofsgm.html
Спортска хала "Бреза": sportskahalabreza.com
ФК "Металац": fkmetalac.rs
ФК "Таково": fktakovo.rs
Карате клуб "Таково": karateklubtakovo.wordpress.com/


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!