Eng

Es

It

Sp

Министар Момировић обишао радове на изградњи приступне саобраћајнице

Министар Момировић обишао радове на изградњи приступне саобраћајнице

Приликом своје посете Горњем Милановцу, министар  Момировић је заједно са председником општине Горњи Милановац, Дејаном Ковачевићем, обишао радове на изградњи приступне саобраћајнице ауто-путу Милош Велики. Они су обишли поддеоницу која се гради од Срчаника до фабрике Металац и уверили се у квалитет и динамику радова.

Обишли смо 3 километра од укупно 4,5 од ове деонице пута. Радови теку планираном динамиком, можда нешто чак и брже од планираног. Оно што нас и даље кочи је експропријација грађевинских објеката, али се надам да ћемо у току јуна и тај део да завршимо. Планирано је да почетком јула крене и рехабилитација постојећег пута од Такова ка Срчанику. Захвалан сам министру Момировићу што је данас овде и што може сам да се увери у квалитет радова и у озбиљност извођача – рекао је Ковачевић.

Задовољан сам како се одвијају радови. Отворили смо доста широк фронт, и подсетио бих све да према плановима ово треба да завршимо до марта или априла 2024. године. Са овом динамиком, ми то можемо и раније. Оно што је проблем овде, као и на већини градилишта је експропријација. Разумем све људе, нарочито оне чије породице овде живе вековима, али ми ове путеве радимо због њих и њихове деце. Ми ово радимо да би се Горњи Милановац отворио за нове инвестиције, да би фабрике добиле још бољу перспективу и да би сви људи имали бржу и квалитетнију комуникацију – изјавио је Момировић. Министар Момировић је још једном истакао да ће се решавањем имовинско-правних проблема додатно убрзати радови на изградњи обилазнице и замолио све за разумевање и сарадњу како би овај пројекат што пре био реализован. КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ
Previous Министар Момировић у посети поплављеном подручју у МЗ Богданица и Дружетићи

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I