Eng

Es

It

Sp

Спорт

Спортски савез општине Горњи Милановац основан је 06.05.1998. године и тренутно броји 45 чланова од чега су 19 истовремено чланови јединог општинског гранског савеза – фудбалског.

Између осталог један од основних циљева Савеза је да својим деловањем доприноси развоју и промоцији спорта на територији општине Горњи Милановац и обезбеђује просторне, кадровске, материјалне и друге услове за укључивање што већег броја деце, омладине, жена и особа са инвалидитетом кроз програме спорта и спортске рекреације.

Финансирање се врши на основу Одлуке о финансирању спорта и физичке културе из буџета општине Горњи Милановац, а према Правилнику о фининасирању области спорта и физичке културе у општини Горњи Милановац и Правилника о категоризацији спортских организација (клубова и удружења) општине Горњи Милановац које је израдио Савез. Тако се на финансирању налази 33 чланице на основу редовних програма и 12 по посебном програму, а на основу Конкурса за средства.

Поред овога истичемо да је општина Горњи Милановац међу реткима која бесплатно даје на коришћење све своје објекте чланицама Спортског савеза.

Корисни линкови

Широк спектар услуга и сервиса који Вам омогућавају брже и ефикасније решавање захтева.

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I