Eng

Es

It

Sp

10. фестивал позоришног стваралаштва ученика основних и средњих школа

10. фестивал позоришног стваралаштва ученика основних и средњих школа

У сали Норвешке куће одржан је 10. фестивал позоришног стваралаштва ученика основних и средњих школа са подручја општине Горњи Милановац. Фестивал се реализује под покровитељством општине Горњи Милановац, компаније „Swisslion – Takovo“, АД „Рудник“, флотације „Рудник“ и предузећа „Taпа – Тапа“.

У наредних неколико дана у Норвешкој кући, али и у Такову, Каменици и на Руднику биће изведене четири представе, различитог жанра и позоришног израза, које су у сарадњи са својим професорима и наставницима припремила деца из основних школа „Таковски устанак“ из Такова, „Иво Андрић“ из Прањана, одељење у Каменици и „Арсеније Лома“ са Рудника. И ове године свој допринос фестивалу дали су драгуљи нашег града – инклузивни дечији хор „Распевани цветићи“, предвођени диригентом Слађаном Попов.

Десети фестивал позоришног стваралаштва ученика основних и средњих школа са подручја општине Горњи Милановац, како доликује једној оваквој манифестацији отворио је председник општине Дејан Ковачевић који је у свом обраћању упутио речи хвале првенствено деци – глумцима, васпитачима, учитељима, наставницима, професорима, редитељима представа, организаторима Фестивала и свима који негују позоришну уметност, похваливши рад милановачког позоришта и Културног центра, који се годинама труде да одрже ниво културе који доликује месту као што је Горњи Милановац.

Previous Дан отворених врата

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I