Eng

Es

It

Sp

Одржана Међународна изложба паса свих раса у нашем граду

Одржана Међународна изложба паса свих раса у нашем граду

Прва међународна изложба паса свих раса „ЦАЦИБ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ 2015“ у организацији Кинолошког друштва „Горњи Милановац“ одржана је у суботу, 26. септембра, на теренима спортске хале „Бреза“.

Изложбу је у име општине Горњи Милановац, пригодним говором, отворио председник општине Милисав Мирковић пожелевши гостима и свим љубитељима паса добродошлицу и леп провод.

У име Кинолошког друштва „Горњи Милановац“ присутнима се обратио председник клуба Ненад Давидовић. Своју захвалност председник клуба је изразио општини Горњи Милановац и председнику Милисаву Мирковићу лично, који већ пар година уназад, према могућностима, помаже у организацији манифестација и равоју кинологије на подручју општине Горњи Милановац, као и колективу Јавног предузећа „Спортско – рекреативни центар“ као и директору Милети Богдановићу, који им годинама уназад уступају ове предивне терене за одржавање изложби.

Еминентне кинолошке судије оцениле су псе, а након оцењивања, приступило се и свечаном проглашењу најбољих на централном рингу, испред хале „Бреза“.

Међународна изложба паса окупила је бројне излагаче и посетиоце из земље и иностранства. Поред излагача из Србије изложбу су увеличали представници из двадесет седам земаља света, из Грчке, Македоније, Бугарске, Румуније, Хрватске, Италије, Словачке, Француске и Белгије. Љубитељима кинологије у Горњем Милановцу представило се преко 200 паса свих раса, од чега 30 паса из европских земаља.

Својим присуством велики број наших суграђана изразио је подршку и интересовање за манифестације ове врсте.

Previous Одржан ђачки парламент

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I