Eng

Es

It

Sp

Пријем у част најбољих ученика Горњег Милановца

Пријем у част најбољих ученика Горњег Милановца

Поводом изузетних резултата током свог школовања данас је у општини Горњи Милановац уприличен пријем за ђаке генерација, носиоце диплома „Вук Караџић“, као и за учеснике републичких такмичења, са освојеним једним од прва три места, у школској 2014/2015. години.

Најбоље ученике горњомилановачких основних и средњих школа, међу којима су десет ђака генерација, четрдесет и четири вуковца и седамнаест ученика награђених на републичким такмичењима, председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић на свечаном пријему наградио је прикладним поклоном.

Ђаци генарације добили су сабрана дела Достојевског, вуковци сабрана дела Јована Дучића а ученици који су освојили једно од прва три места на републичком такмичењу Енциклопедију цитата аутора-Силвије Луковић Булат, Светлане Мирчов и Мирославе Луковић. Такође, сви награђени ученици добили су и сезонску пропусницу за базен.

      

Најбољим горњомилановачким ученицима, који су се својим радом и добрим резултатима издвојили из своје генерације, уз поруку да истрају и буду одлучни у ономе што желе да остваре, али и да нађу времена и за себе, за дружење за другарима, као и да наставе озбиљно да схватају будуће образовне изазове, пожелео је председник општине Милисав Мирковић.

„С обзиром да сте ви најбољи од најбољих, велика ми је част да у име општине могу да вам уручим ове поклоне, који имају материјалну вредност, али пре свега треба да вам послуже да једног дана, својој деци и пријатељима покажете да сте били најбољи у школи коју сте похађали. Пред вама је дивна будућност, али и обавеза да будете и даље добри ученици и деца и да једног дана, када на вас дође ред, учините од овог града још боље место за живот“ рекао је председник Мирковић.

 

Ученици проглашени за „ђака генерације“ у школској 2014/15 години
Ученици добитници дипломе „Вук Караџић“ у школској 2014/15. години
Ученици који су освојили једно од прва три места на републичком такмичењу у школској 2014/15. години

Previous Финансијска помоћ за вантелесну оплодњу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I