Eng

Es

It

Sp

Акција чишћења горњомилановачке територије

Акција чишћења горњомилановачке територије

Читав Горњи Милановац у петак и суботу био је велико радилиште, а сунчан дан и лепо време савезник у акцији „Очистимо наш град и општину“.

Овој акцији одазвало се више од 2.000 милановчана, наоуружаних рукавицама и кесама за ђубре. Од најмлађих ученика основних школа, па до старијих – запослених и пензионера у Општинској упpави, појединих Јавних предузећа и установа, чланова Еколошких канцеларија и организација, спортских клубова, сви су били на истом задатку да се покупе папири, пластичне флаше, кесе и друго заостало смеће које немарни суграђани бацају по улицама, парковима, травнатим површинама и дечјим игралиштима.

Акција је организована у неколико сеоских месних заједница, између осталих, на Руднику, Такову и Прањанима, али и у свим местима у којима се налази истурена одељења сеоских, матичних и градских школа.

Позиву општине Горњи Миллановац су се одазвали и чланови Ловачког удружења, удружења риболоваца и планинарског друштва, активисти Црвеног крста, војници касарне Војводе Радомир Путник, полицајци из Полицијске управе Горњи Милановац, запослени у Дому здравља, чланови Омладинске радне бригаде Драган Јефтић Шкепо и многи други. Уређење ће се поновити и 20.априла.

У акцији „Очистимо наш град и општину“ је прикупљено више од 300 кубних метара разног отпада који ће бити депонован на санитарну депонију Вујан.

Previous И буџет љуља колевку

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I