Eng

Es

It

Sp

Актуелни јавни позиви

Актуелни јавни позиви

Расписана су три јавна позива: за избор програма рада и пројеката од јавног интереса из области социјалне и здравствене заштите које реализују удружења грађана, други позив за избор пројеката/програма изградње, одржавања и обнове верских објеката и трећи за избор пројеката/програма од јавног интереса у култури које реализују удружења грађана. Погледајте у наставку детаљно о сваком позиву.

 

Јавни позив
за избор програма рада и пројеката од јавног интереса из области социјалне и здравствене заштите које реализују удружења грађана, а који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац за 2015. годину

Позивају се удружења грађана из области социјалне и здравствене заштите да доставе програме рада и пројекте од јавног интереса које реализују у 2015. години, а који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац.

Циљ овог конкурса јесте обезбеђивање финансијске подршке од стране Општине Горњи Милановац удружењима грађана из области социјалне и здравствене заштите за реализацију њихових програма рада и пројеката који су од јавног интереса.

 

Погледајте, или преузмите комплетан текст позива у ПДФ формату

Преузмите пријавни образац

 

Јавни позив
за избор пројеката/програма изградње, одржавања и обнове верских објеката који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац за 2015. годину

Позивају се цркве и верске заједнице чији се објекти налазе на територији општине Горњи Милановац или чија се изградња планира на територији општине Горњи Милановац да доставе пројекте које реализују у 2015. години а који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац.

Циљ овог конкурса јесте обезбеђивање финансијске подршке од стране Општине Горњи Милановац црквама и верским заједницама за изградњу, одржавање и обнову верских објеката који се налазе на територији општине Горњи Милановац или чија се изградња планира на територији општине Горњи Милановац.

 

Погледајте, или преузмите комплетан текст позива у ПДФ формату

Преузмите пријавни образац

 

Јавни позив
за избор пројеката/програма од јавног интереса у култури које реализују удружења грађана, а која се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац за 2015. годину

Позивају се удружења грађана из области културне делатности да доставе пројекте/програме од јавног интереса које реализују у 2015. години и који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац.

Циљ овог конкурса јесте обезбеђивање финансијске подршке од стране Општине Горњи Милановац удружењима грађана из области културе за реализацију њихових пројеката/програма који су од јавног интереса.

 

Погледајте, или преузмите комплетан текст позива у ПДФ формату

Преузмите пријавни образац

Претходни Велики годишњи концерт КУД „Шумадија“

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I