Асфалт стигао у МЗ Полом

Грађевинска сезона у пуном је јеку, тако да нови метри асфалта стижу у све делове милановачке општине. У МЗ Полом, у засеоку Василијевићи, асфалтира се некатегорисани пут у дужини од 841 метра, а радове је данас са својим сарадницима обишао председник општине, Дејан Ковачевић. Он је овом приликом истакао да му је драго када види да село живи, да у њему има деце и људи који се баве пољопривредом, а да је предуслов за останак на селу добра инфраструктура.

Ја се њима захваљујем, не само на томе што остају на селу, него и на томе што интензивно учествују у пољопривредној производњи, што опет доноси бенефите и општини Горњи Милановац. Видим да овде има доста малине којој ове године и није баш добра цена, за разлику од прошле године, тако да се надам да ће се домаћини уклопити. Наш задатак је да, кроз путну инфраструктуру и кроз огроман буџет за пољопривреду, покушамо да  мотивишемо људе да остану на селу и да се баве пољопривредом. Када видим оволико деце у једном крају пуно ми је срце што смо допринели томе да се и овај пут изгради – рекао је Ковачевић.

Мештани истичу да им је овај пут јако битан, као и то да су задовољни квалитетом радова.

Нама на селу су најважнији пут и струја. У овом засеоку има 7, 8 кућа и овај пут нам је од великог значаја – изјавио је Перо Петровић, председник МЗ Полом

Уговорена вредност ових радова износи 3.953.012,50 динара без ПДВ-а, односно 4.743.615,00 динара са ПДВ-ом. Извођач радова је предузеће „Свин“ д.о.о. Горњи Милановац.

 КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

Previous Већници усвојили Локални акциони план запошљавања