Асфалт стигао у засеок Мачкићи – МЗ Сврачковци

Грађевинска сезона је у пуном јеку, а радови на путној инфраструктури на територији општине Горњи Милановац одвијају се планираном динамиком. Данас је асфалтиран некатегорисани пут у МЗ Сврачковци, у засеоку Мачкићи, дужине 765 метара. Радове је обишао и председник општине Дејан Ковачевић и овом приликом истакао да ће сви планирани радови за ову сезону бити завршени у року.

Оно што је јако битно за овај део наше општине, је да има доста викенд кућа, доста људи који су запослени у граду и долазе овде на одмор. Они никад нису имали асфалт и овом приликом им се захваљујем што су сви организовано, у сарадњи са Општином, учествовали у овој акцији како би добили овај пут. Извођачи раде пуном паром, како АР градња, тако и СВИН, који су добили највише путних праваца на територији општине Горњи Милановац. Оно што смо планирали за ову годину што се тиче и локалних и некатегорисаних путева, као и улица у граду, завршићемо док нас служи време, како би и квалитет био најбољи могућ за уградњу асфалта. – рекао је председник Ковачевић.

Задовољни мештани се захваљују Општини Горњи Милановац, јер према њиховим речима више деценија нису имали уређен пут.

Четрдесет година овде ништа није рађено, пут је био у катастрофалном стању. Коначно смо дочекали да се реши питање пута и овом приликом се захваљујем Општини, предузећу АР градња, као и свим грађанима који гравитирају ка овом правцу на помоћи – рекао је Милован Лазић из Сврачковаца.

Уговорени износ радова је 3.795.086,40 динара, а извођач је грађевнско предузеће „АР Градња“ доо из Београда.

Previous Из далеке Аустралије у срце Шумадије