Eng

Es

It

Sp

Асфалтиран део пута у Прањанима

Асфалтиран део пута у Прањанима

Асфалтирање и радови на рехабилитацији некатегорисаног пута у Месној заједници Прањани, у засеоку Глишићи завршени су протеклог викенда.

Предузеће „Србија пут“ из Београда протекле суботе асфалтирало је 400 метара пута у засеоку Глишићи, у Прањанима. Вредност ових радова је 1.817.428,32 динара са ПДВ-ом. Средства су обезбеђена из буџета општине Горњи Милановац, док су 1/3 средстава обезбедили мештани ове месне заједнице.

Глишић Душко који живи у овом засеоку захвалио се председнику општине Дејану Ковачевићи, директору Јавног предузећа за изградњу Божидару Вучетићу и другима који су помогли да се ови радови реализују: „Волео бих да се овакви радови, започети од стране општине Горњи Милановац, наставе. Асфалтирањем овог пута, 3.5 километара скраћујем обилазак до главног пута према Чачку. Сада имам 700 метара до главног пута, а до сада сам до њега ишао 4.5 километара.“ Глишић је додао да мештанима доста значи што Општина на сваки 1 динар који издвајају грађани, даје 3 динара. Како је рекао, без помоћи локалног руководства и општине Горњи Милановац, мештани не би могли сами да финансирају асфалтирање ове деонице пута.

Previous Музеј рудничко – таковског краја ускоро у пуном сјају

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I