Eng

Es

It

Sp

Асфалтиран локални пут у Месној заједници Грабовица

Асфалтиран локални пут у Месној заједници Грабовица

У Месној заједници Грабовица асфалтирано је 900 метара локалног пута, од кафане „Ловац“ ка Грабовици. Извођач радове је „АР Градња “, а средства од преко 7 милиона динара, колико је неопходно за извођење радова, опредељена су из буџета општине Горњи Милановац. Радове је обишао председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић и истакао да је и асфалтирање овог путног правца наставак свеобухватног плана овогодишњег улагања у инфраструктуру милановачке општине.

„Наш план обухвата преко 300 милиона динара улагања, што у граду, што на селима. Мислим да ће нас време послужити и у наредном периоду да тај амбициозни план завршимо. Грабовички пут је значајан, не само за мештане Грабовице, већ и као алтернативни пут који може да допринесе несметаном одвијању саобраћаја ако се деси неки инцидент на магистрали. Ово није рађено сигурно у претходних двадесетак година и наставићемо са рехабилитацијом грабовичког пута све до Норвешке куће, како бисмо имали један потпуно нов изграђен пут“, рекао је председник Ковачевић.

Он се том приликом дотакао и свеобухватних радова на реконструкцији Улице Николе Луњевице и истакао да је битно да се радови ураде квалитетно, да све оно што је планирано буде и остварено, као и да је могућ завршетак радова и пре предвиђеног рока.

Previous Обележена 75. годишњица мисије „Халијард“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I