Eng

Es

It

Sp

Асфалтиран Старчића пут у Брусници

Асфалтиран Старчића пут у Брусници

Асфалтиране су две деонице некатегорисаног пута, тзв. „Старцица пута“ у МЗ Брусница.Укупна дузина обе деонице је 815 метара (прва деоница 250 метара и друга 565 метара) у постојецој сирини 2,50 метра.

-После скоро пет деценија асфалтиран је пут који користе бројни мештани Бруснице али и грађани Милановца – рекао је Ненад Чоловић, председник МЗ Брусница и додао да је до сада ова деоница неколико пута насипана али да је након већих падавина сав материјал односила вода. Сада је урађен прелаз преко Старчића потока и постављена цев којом би требало да буде решено преливање потока, док ће асфалт омогућити несметано обављање саобраћаја у овом делу општине.Чоловић је изразио велику захвалност председнику општине и локалној самоуправи али и свим мештанима Бруснице, због доприноса при реализацији овог посла.

Укупна вредност радова за обе деонице износи 4.210.647,60 динара). Обављени посао финансирали су општина Горњи Милановац И мештани Бруснице.

Уговореним радовима предвидјено је крцење-профилисање постојецих канала, уградња цеви одговарајуцег прецника у пропусте, равнање подлоге ради припреме простора за уградњу предвидјених слојева за ојацање коловозне конструкције – тампон дебљине 10 цм и слој асфалта БНХС 16 дебљине 5 цм на обе деонице.

Изводјац радова на обе деонице је предузеце Свин д.о.о а Ненад Чоловић, председик МЗ Брусница каже да су мештани јако динамиком извођења радова, као и квалитетом.

Previous Припреме за асфалтирање на подручју МЗ Враћевшница

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I