Асфалтирање некатегорисаног пута у МЗ Полом

Радови на путној инфраструктури на сеоском подручју, општине Горњи Милановац и даље трају. Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац је заједно са својим сарадницима обишао радове на асфалтирању некатегорисаног пута ка гробљу, са платоом испред капеле, у Месној заједници Полом.

 Желим да се захвалим свим запосленима, који су учествовали у радовима на изградњи овог некатегорисаног пута, чак и на високим температурама. Такође, захваљујем се и мештанима који су учествовали и издвојили своја средства. Вредност радова је око 7.000.000 динара, а мештани су издвојили 25% средстава, од укупне вредности. Избори су прошли, али ми настављамо да радимо истим интензитетом и да побољшавамо путну инфраструктуру у сеоским подручјима. Све оно што смо обећали грађанима пре избора, настојаћемо да урадимо у наредном периоду, као што смо и до сада урадили све што смо обећали – изјавио је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Председник Месне заједнице Полом, Перо Петровић истакао је да је асфалтирање ове деонице пута од великог значаја за све мештане.

–  Ово је трећи километар пута који асфалтирамо, откада сам ја председник МЗ Полом. Захваљујем се председнику општине, господину Дејану Ковачевићу који нам је изашао у сусрет и директору „ЈП за изградњу“ општине Горњи Милановац, Бранку Миличићу који нам је много помогао око земљаних радова. Ово је велика ствар за нас, јер смо желели да се на тај начин одужимо нашим прецима – рекао је Петровић.

Извођач радова је Свин д.о.о. Горњи Милановац.

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Previous Подземни контејнери у Горњем Милановцу