Eng

Es

It

Sp

Асфалтирање пута у МЗ Коштунићи

Асфалтирање пута у МЗ Коштунићи

Данас се асфалтира некатегорисани пут у МЗ Коштунићи, заселак Џојићи, дужине 485 метара. Како је у овом делу села велики број породица са децом, изградње деонице је веома  значајна, а завршетак радова се очекује у току дана.

Пут ће нам много значити. Овде има доста деце и добро ће нам доћи. То је перспектива да млади остану у селу. Нама пут долази до саме куће, што нам је стварно важно, моја деца су остала овде, а имам и три унучице. Захваљујем се општини, извођачима, као и председницима Месних заједница Леушићи, Прањани и Коштунићи који су помогли да се ова инвестиција реализује. Да би се село одржало, мора се улагати у путеве, то је свуда правило– каже Миломир Дамљановић, мештанин.

У овом крају има мале деце и омладине, што је велика предност села, захваљујемо свима на сарадњи и свима којим су нам помогли да ово завршимо до краја. Учествовали смо 3:1, а данас, надам се завршавамо – додаје Иван Дамљановић, председник МЗ Коштунићи.

Уговорени износ радова је 3.350.796,00  динара, извођач је грађевинско предузеће „СВИН“ доо из Горњег Милановца. Предметни радови предвиђају рехабилитацију пута у дужини од 485м са ширином асфалта од 2,50 м и са обостраним банкинама од по 0,25м.

На поменутој траси предвиђен је асфалт BNHS 16 у дебљини од 5 цм, испод тога је насут горњи носећи слој тампона од 0-31,5мм у дебљини од 10цм.

КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

Previous Горњи Милановац први у Србији креће у процес рециклаже асфалта

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I