Eng

Es

It

Sp

Асфалтирано још 500 метара локалног пута Бершићи -Галич

Асфалтирано још 500 метара локалног пута Бершићи -Галич

Наставак локалног пута у засеоку Галич у Бершићима асфалтиран је у дужини од 500 метара. Уговорена вредност радова износила је преко 2 800 000,00 динара, а целокупан износ опредељен је из буџета општине Горњи Милановац.

Председник Месне заједнице Бершићи Живојин Васовић истакао је велики значај овог пута за мештане села Бершићи, али и околна села.

,,Овај пут не значи само за мештане, већ за више општина, за села Дренову, Бершиће, Срезојевце, иде пут према Чачку, за ауто-путеве, да се саставе. Много значи за ово село, и за сва друга села, не само наше“, рекао је Васовић.

Осим мештанима, ова деоница пута биће од користи и као алтернативни правац. Раније је за житеље Бершића било потребно више времена да дођу до Горњег Милановца или Чачка, а сада, према речима Миломира Тадића са Галича, то више није случај.

,,Раније смо долазили путем који је много дужи, дужи негде око 6км за нас овде мештане, а сад нам је ту до Милановца непуних 20км и то се стигне за неких 15-20 минута нормалне вожње“, нагласио је Тадић.

Подсећамо, ово је само наставак асфалтирања локалног пута Бершићи-Галич. Пре неколико месеци асфалтиран је 1км овог пута, па се са завршетком нове деонице од 500 метара у још већој мери олакшало мештанима.

Previous Завршено асфалтирање три путна правца

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I