Eng

Es

It

Sp

Дан отворених врата

Дан отворених врата

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић организовао је, по трећи пут, Дан отворених врата, дан у оквиру којег грађани имају прилику да на једном месту разговарају са представницима локалне самоуправе и јавних предузећа.

Пријему су присуствовали и заменица председника Јадранка Достанић, начелник Општинске управе Александар Јевтовић, директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић и директор ЈКП „Горњи Милановац“ Рајко Нешковић.

„У оквиру акције „Дан отворених врата“, за ове три суботе, примили смо око 60 грађана. Стручне службе увелико раде на решавању проблема на које су грађани указали претходна два пута, неки су већ и решени. Данас су доминантне теме биле запошљавање и инфраструктура. Ми, као локална самоуправа, имамо веома добру сарадњу са Националном службом за запошљавање. Прекјуче су, кроз Сајам запошљавања, послодавци исказали потребу за 120 радника, а ми ћемо кроз политику самозапошљавања наставити да опредељујемо значајна средства као меру подршке незапосленима. Што се инфраструктуре тиче, директор Вучетић присуствовао је данашњем састанку и ми ћемо се трудити да у наредном периоду решимо што више инфраструктурних проблема“ , истакао је председник општине Дејан Ковачевић.

Акција „Дан отворених врата“ наставиће се и у наредном периоду.

Previous Обавештење за јавност

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I