Eng

Es

It

Sp

Дан отворених врата у компанији „Звезда-Хелиос“

Дан отворених врата у компанији „Звезда-Хелиос“

Компанија „Звезда–Хелиос“ а. д. организовала је данас у свом фабричком комплексу у Горњем Милановцу „Дан отворених врата“ за своје запослене, њихове породице, пензионере предузећа, пословне сараднике и партнере, колеге, грађане, привреднике наше општине као и представнике органа локалне власти.

Позиву руководства, и ове године, одазвали су се председник општине Милисав Мирковић и начелница Општинске управе Горица Петровић и са задовољством посетили фабрику.

 

„И овом приликом компанија „Звезда–Хелиос“ показала се као одличан домаћин и указала на посвећеност предузећа сарадњи са запосленима, њиховим породицама, пословним партнерима као и локалном самоуправом“ рекао је председник општине.

Између осталих показатеља изузетне сарадње Општинске управе као и општине Горњи Милановац са поменутом компанијом, свакако је и њихово несебично пружање подршке и максималан излазак у сусрет приликом организације јубилеја значајног за читаву Србију – два века од Другог српског устанка, једногласни су начелница Општинске управе и председник Мирковић.

У оквиру програма овогодишње манифестације „Дан отворених врата“ сви присутни су имали прилику за обилазак производних одељења, упознавање са историјатом фабрике као и презентацију широког спектра нових производа „Звезда –Хелиос“ а.д.

Претходни Национална изложба паса свих раса

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I