Eng

Es

It

Sp

„Дани едукације из области филма и медија“

„Дани едукације из области филма и медија“

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић отворио је, у Модерној галерији Културног центра, манифестацију „Дани едукације из области филма и медија“. Ова Манифестација је на програму од 29. септембра до 2. октобра, а организује је Културни центар.

„Уважени директоре Културног центра, поштовани културни посленици, цењени гости наше општине, поштовани посетиоци, даме и господо. Изузетно ми је задовољство што могу да вам се обратим и да вас поздравим у име општине Горњи Милановац. „Дани едукације из области филма и медија“ су изузетно значајна манифестација у програму културних активности у нашој општини. О значају и важности овог догађаја довољно говори податак да су гости наше општине, у наредних неколико дана, филмски радници из Велике Британије, Босне и Херцеговине, Бугарске, Македоније, Турске и еминентни предавачи из Србије. Циљеви овог пројекта су афирмација филмског стваралаштва, ширење филмске продукције али и едукација филмских стваралаца, деце и наставника јер је план да се филм користи као наставно средство у школама. Дугујемо велику захвалност и институцијама и установама које су помогле и подржале овај пројекат а то су Министарство културе и информисања Републике Србије, Медија деск Србија, Филмски центар Србије и Регионални центар за професионални развој запослених. Још једном велика захвалност Драгану Арсићу, директору Културног центра и запосленима у овој установи, што су успели да доведу у нашу општину еминентне стручњаке у овој области и што улажу велики напор како би културна понуда Горњег Милановца била пуна квалитетних догађаја. Још једном добродошли и срећно у раду“, рекао је председник општине приликом свечаног отварања Манифестације.

„Дани едукације из области филма и медија“ су наставак активности Културног центра, који је и током летње сезоне организовао пуно догађаја из културе.

Previous Председник општине у премијерном „Осветљавању“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I