Demanti povodom teksta u kojem se navodi da gornjomilanovački dopisnici „Bete“ i „Večernjih Novosti“ nisu pozvani na svečanost povodom obeležavanja Dana pobede u Gornjem Milanovcu!

Povodom teksta objavljenog u pojedinim sredstvima informisanja u kojem se navodi da gornjomilanovački dopisnici „Bete“ i „Večernjih Novosti“ nisu pozvani na današnju svečanost povodom obeležavanja Dana pobede u Gornjem Milanovcu, Informativna služba kabineta Predsednika opštine Gornji Milanovac obaveštava javnost o sledećem:

Organizatori svečanosti u Gornjem Milanovcu povodom obeležavanja 9. maja – Dana pobede nad fašizmom su Savez boraca Opštine Gornji Milanovac i Podružnica društva za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. iz Gornjeg Milanovca pa su samim tim i pozivi za ovu svečanost upućivani od strane ova dva udruženja o čemu svedoči i sama pozivnica koju možete pogledati na dnu ovog teksta.
Netačni su i neosnovani navodi da su građani uskraćeni za informacije o radu lokalne samouprave i dešavanjima u Opštini Gornji Milanovac s obzirom da se saopštenja za javnost i druge informacije od javnog značaja objavljuju redovno i objektivno na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Gornji Milanovac. Rad Opštine Gornji Milanovac, svih njenih organa kao i javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Opština u potpunosti je otvoren za javnost tako da do sada nikome nije bilo onemogućeno prisustvo kako na radnim sednicama opštinskih organa tako i na kulturno-umetničkim, sportskim i drugim manifestacijama i to se neće menjati i u narednom periodu.
U cilju objektivnog i istinitog obaveštavanja građana naše opštine kao i ostalih gradova i opština u Republici Srbiji o svim dešavanjima u Opštini Gornji Milanovac, od danas će sva zvanična saopštenja biti upućivana centralama redakcija „Večernjih Novosti“ i Agencije „Beta“.

Previous Lažni Facebook profil Predsednika opštine