Eng

Es

It

Sp

Десет година горњомилановачког Предузећа за путеве

Десет година горњомилановачког Предузећа за путеве

Горњомилановачко Јавно предузеће за путеве данас је свечано обележило 10 година постојања. У обраћању присутним званицама на прослави, директор овог предузећа Јовица Царевић, рекао је да горњомилановачко предузеће задужено за изградњу локалних путева до сада изградило преко 250 км пута по свим путним правцима на територији једне од најразуђенијих општина у Србији, што је и била визија покојног дугогодишњег председника општине Дражимира Марушића када је оснивао ово предузеће, са задужењем да својим деловањем обезбеди бољи живот мештана на сеоском подручју, истакао је Царевић.

Напоменувши и то да је Предузеће за путеве једино Јавно предузеће које уноси средства у буџет, и то просечно око 20 милиона динара, које мештани сакупе преко својих месних заједница, а управо захваљујући поверењу које је ово предузеће стекло током десетогодишег рада по читавој територији општине Горњи Милановац.

Директор је искористио прилику да се захвали свим сарадницима, извођачима радова, члановима надзорног одбора, а посебно председнику општине Милисаву Мирковићу на подршци, као и председницима месних заједница.

Претходни Почео турнир „Трофеј Горњег Милановца 2014“

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I