Eng

Es

It

Sp

Десет милиона динара из општинског буџета за набавку пакета помоћи за најугроженије милановчане

Десет милиона динара из општинског буџета за набавку пакета помоћи за најугроженије милановчане

На Општинском већу општине Горњи Милановац, одржаном данас електронским путем, усвојена су решења о употреби средстава сталне буџетске резерве. На овај начин одобрена су средства у укупном износу од 10 милиона динара, намењена за набавку прехрамбених производа и хигијенских средстава и материјала, на име помоћи пензионерима са примањима мањим од 30.000 динара и лицима у стању социјалне потребе који имају пребивалиште на територији општине Горњи Милановац, за време ванредног стања услед пандемије заразне болести ЦОВИД 19.

Председник општине Дејан Ковачевић, још једном је позвао све суграђане да пруже свој допринос борби против вируса корона са којим се у овом тренутку суочава готово цео свет:

„Иако се налазимо у периоду који ни за једну старосну категорију становништва није лак, треба имати у виду да, како на државном, тако и на локалном нивоу, чинимо све да да ублажимо последице вируса али и да спречимо његово даље ширење. Средства која смо данас определили искористићемо да помогнемо свим пензионерима који имају примања испод 30.000 али и и лицима у стању социјалне потребе са подручја општине, који су у овом тренутку међу најугроженијима“, истакао је Ковачевић.

Previous Од данас заставе на пола копља

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I