Eng

Es

It

Sp

Друга фаза радова на изградњи улице Војводе Раке Љевајца

Друга фаза радова на изградњи улице Војводе Раке Љевајца

Након завршене прве фазе изградње улице Раке Љевајца у Горњем Милановцу прошле године, у току је друга фаза радова на изградњи ове улице. Вредност прве фазе ове инвестиције износила је 2 милиона динара, колико и вреди и друга фаза која је у току. Проблеми који су постојали у вези водоводне и канализационе мреже у овој улици, а који су отежавали нормалан живот и рад њених становника, решени су током извођења радова на изградњи. Извођач радова је горњомилановачко предузеће „Свин“, а инвеститор радова је Општина Горњи Милановац преко гпрњомилановачке месне заједнице.

Током протекле недеље, радове на изградњи ове улице обишао је председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић са својим сарадницима и том приликом изразио захвалност мештанима ове улице на разумевању и стрпљењу које су показали све ове године у којима су се сусретали са низом проблема пре њеног уређења.

Како је најавио председник општине, општина ће преко месне заједнице Горњи Милановац уложити 10 милиона динара у регулацију Милетића потока оценивши да се инвестиције месне заједнице Горњи Милановац успешно и законито реализују, али и ефикасно јер се најпре реше сва претходна питања међу којима је и решавање имовинско-правних односа.

Previous Утакмица Србија – Италија на градском тргу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I