Eng

Es

It

Sp

Два игралишта стигла у Милановац

Два игралишта стигла у Милановац

Као што је раније најављено, црногорска фирма „Мегасоунд“ – „Мегастил“ донирала је општину Горњи Милановац са седам дечјих игралишта.

На радост деце, у првим пролећним данима, Горњи Милановац има још два кутка на које ће родитељи радо водити своје малишане, да у игри и дружењу уживају на свежем ваздуху. Наиме, два од седам комплета мобилијара које су предмет донације, стигла су и монтирана данас у Горњем Милановцу. Нова дечија игралишта сада красе градски парк и објекат ПУ „Сунце“ у Железничкој улици. Конвој је пратио и власник донаторске фирме Драган Мирочевића из Подгорице, који је представницима Општине уручио сертификате и пратеће атесте безбедности монтираних мобилијара и лично присуствовао монтажи коју су вршили његови радници, како би све протекло у најбољем реду.

Све трошкове шпедиције донирала је горњомилановачка шпедитерска фирма „Циф траде“, а да монтажа буде извршена у најкраћем времену по не тако повољним временским условима помогли су и запослени ЈКП „Горњи Милановац“ и грађевинске фирме „Свин“ из Горњег Милановца.

Previous Ускршња честитка председника општине

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I