Финални радови у улици Драгише Николића

У току је последња фаза радова на Улици Драгише Николића, за коју се очекује да ће бити готова до  краја седмице. Радове је данас обишао председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић и подсетио да је поменута улица била једна од захтевнијих које су рађене у претходном периоду.

          У току су радови који обухватају одводњавање саме саобраћајнице и постављање бехатон коцки на површину која је предвиђена за тротоар. У овој фази су урађени и потпорни зидови који су обезбедили стамбене објекте који су уз саму ивицу коловоза и са овим радовима, чија је укупна вредност 14 милиона динара, завршавамо комплетно уређење Улице Драгише Николића, или, како се она популарно назива, Старе пруге. У претходном периоду овде смо урадили коловоз у дужини од преко 900 метара, потпуно нову расвету, а сада завршавамо одводњавање, које је иначе било велики проблем, а завршавамо и простор за тротоар, како би пешаци могли потпуно безбедно да се крећу овом трасом – рекао је Ковачевић.

Председник Ковачевић је овом приликом подсетио да је у плану и изградња канализације у овом насељу, за коју је општина Горњи Милановац добила новац од Владе Републике Србије и Министарства за заштиту животне средине.

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Previous Рудник од јуче има нови туристички потенцијал