Eng

Es

It

Sp

Горњи Милановац град каратеа

Горњи Милановац град каратеа

Карате клуб „Таково“ ће и ове године бити организатор, 9. по реду, Карате-До семинара, којим ће руководити Сенсеи Велибор Вебо Димитријевић, мајстор карате 7 дан и председник Карате Академије Србије.

Ова карате манифестација биће одржана 3,4, и 5. априла у спортској хали Бреза, под покровитељством општине Горњи Милановац, а у организацији Карате клуба „Таково“, Шотокан Карате До Академије Србије и Спортског савеза општине Горњи Милановац.

Циљ ове манифестације је промоција каратеа на територији наше општине која за последицу треба да има омасовљење ове борилачке вештине и афирмацију карате спорта. Учесници су инструктори Карате До Академије Србије, чланови Карате клубова наше општине, карате клубови из Србије, Републике Српске и Хрватске, а као специјални гости представиће се инструктори из Шведске и Енглеске.

Иначе, овогодишњим Карате-До семинаром руководиће Сенсеи Димитријевић најтрофејнији српски каратека (стручан израз) из времена старе Југославије, након чега је свој живот посветио даљем изучавању каратеа као борилачке вештине. Инструктор је Светске Шотокан Карате-До Академије и широм Европе одржава преко 20 семинара годишње.

ПРОТОКОЛ МАНИФЕСТАЦИЈЕ У СПОРТСКОЈ ХАЛИ

ЗВАНИЧНО ОТВАРАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ

СУБОТА 04. април у 11:30

ПОСЕТА СПОМЕН КОМПЛЕКСА У ТАКОВУ
СУБОТА 04. април од 14:00 до 17:00

Previous Таковски устанак и династија Обреновић

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2023 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб одржава и ажурира: АVI SOLUTIONS