Eng

Es

It

Sp

Горњомилановачка привреда поново за пример

Горњомилановачка привреда поново за пример

После мајских поплава које су направиле велике штете на милановачкој територији, а које су паралелно проузроковале велику солидарност и општу удруженост у помоћи и донацијама најпре привреде и многобројних грађана, ових дана је актуелна милановачка солидарност, али лепим поводом.

Реч је о припреми прославе и обележавања великог јубилеја два века од подизања Другог српског устанка, када ће Горњи Милановац угостити многобројне госте широм Србије и Европе. Финансијску помоћ у складу са својим могућностима за организацију општинске прославе, као и сваку другу помоћ, до сада су понудили многобројни привредници међу којима су Роц Рудник, Спектар, Таково, Свин, Типопластика, ДОО Мишковић.. У дописима менанџмента ових компанија изражена је подршка општинском Организационом одбору, као и свим садржајима, а посебно планираним концертима, који су према њиховим речима потреба овога града.

Општинским буџетом утрошено је знатно средстава за планирано уређење знаменитих места, али издаци су велики за инфрастуктурно уређење, програмске активности, концерте, издаваштво, научно тематске скупове и много тога што се припрема за обележавње овако важног догађаја у српској историји.

Председник општине Милисав Мирковић се још једном захваљује свим донаторима и позива све Милановачане који желе да учествују у припремама да се укључе у заједничку организацију, поручивши да је и свако самостално уређено приватно двориште помак и довољан допринос да наш град буде не само у данима свечаности репрезентативан, већ да нам то остане стандард на који се можемо свуда поносити.

Previous Најбољи менаџер за 2014. годину

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I