Eng

Es

It

Sp

Исплата плата у Дому здравља

Исплата плата у Дому здравља

После дужег периода без редовних примања двадесет и седам запослених у Дому здравља, такозваних неуговорених радника, примило је јуче плату за јануар месец.

Према речима Горице Петровић, начелника Општинске управе и председника Радне групе формиране од стране председника општине Милисава Мирковића, која је Општинском већу и предложила мере у циљу превазилажења проблема у пословању Дома здравља Горњи Милановац, данас су исплаћене зараде за јануар месец лекарима, медицинском и немедицинском особљу које је добровољно закључило споразуме о репрограму потраживања која имају према Дому здравља по основу неисплаћених плата из 2013 и 2014. године. Према овим споразумима заостале плате биће исплаћене крајем ове и током наредне године док ће своје зараде почев од исплаћене јануарске убудуће редовно примати.

Имајући у виду да су се у међувремену још неки запослени у Дому здравља, а који зараде такође не примају из Републичког фонда за здравствено осигурање, изјаснили да желе да закључе споразуме о репрограму потраживања која имају према Дому здравља, председник општине Милисав Мирковић и радна група су предложили Општинском већу да одобри додатна средства и тако омогући и овим лицима редовна примања.

Previous Унапређена Теленор мрежа у Горњем Милановцу

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2023 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб одржава и ажурира: АVI SOLUTIONS