Eng

Es

It

Sp

Још једна акција уређења и чишћења

Још једна акција уређења и чишћења

Традиционална пролећна акција општине Горњи Милановац ”Уредимо наш град и општину” имаће још једну етапу у суботу 18. априла. Циљ новог окупљања је да се општина финално очисти и улепша и спремно дочека најлепше пролећне дане и госте и пријатеље из земље и света који већ почетком наредне недеље почињу да пристижу на велики јубилеј – Двеста година Таковског устанка и дан Општине Горњи Милановац.

Милановчани важе за изузетне домаћине, посебно током традиционалних априлских свечаности посвећених дану Општине и увек теже да прикажу свој град у најбољем светлу, а себе као свесне грађане који желе и стварају уређену средину у којој живе. Лепота ове акције је што увек потакне грађане да самосталним укључивањем дају посебан печат – уређујући сопствена дворишта, улице, па и читава насеља.

Учесници акције окупиће се на градском тргу у 8.30 сати, где ће им бити подељене заштитне рукавице и џакови и бити одређене прецизне локације са координаторима за сваку поједину групу. Акција обухвата локације на територији града, затим у Такову, Бољковцима и Горњим Бањанима, потес уз Ибарску магистралу на улазима у Горњи Милановац као и пут од града, тј. од ”Снаге” до уласка у Таково.

Општина Горњи Милановац позива све грађане које су у могућности да се придруже уређењу града и општине, да окупљањем, дружењем и радом постигнемо заједнички циљ да место у коме живимо и радимо заблиста и останемо пример по уређености у целој Србији.

Драги наши милановчани, хајде да још једном средимо сваки кутак нашег града и општине!

Previous Додај свету мало боје

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I