KARATE-DO SEMINAR U GORNJEM MILANOVCU – ŠESTI PUT

Danas, 15. juna 2012. godine, gosti zamenika predsednika opštine Gornji Milanovac Miroslava Milovanovića bili su Velibor Dimitrijević – nosilac crnog pojasa VII dan i predsednik Šotokan Karate-Do Akademije Srbije, Vladica Marković – instruktor karatea iz Kraljeva i Nenad Vučićević – potpredsednik Karate kluba „Takovo“.

Povod posete Velibora Dimitrijevića – dvostrukog prvaka Evrope i višestrukog prvaka Jugoslavije u katama i borbama – Gornjem Milanovcu jeste održavanje šestog po redu Karate – Do seminara u našem gradu čiji je organizator Karate klub „Takovo“. Seminar se održava 15, 16 i 17. juna u sali Osnovne škole „Momčilo Nastasijević“, a jedan je od 17 seminara koje Velibor Dimitrijević održava godišnje širom Evrope (Norveška, Belgija, Nemačka…).

Zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović istakao je da Opština Gornji Milanovac, prema svojim mogućnostima, izdvaja značajna sredstva za sport kako kroz izgradnju sportskih objekata – vodeći računa o gradskoj i seoskoj sredini, tako i kroz finansijsku podršku sportskim klubovima. Ovo je potvrdio i višestruki evropski i jugoslovenski prvak konstatacijom da se lično uverio u izuzetnu saradnju opštine i sportskih klubova sa željom da se takva saradnja održi ali i unapredi u narednom periodu.

Previous ODRŽANA DRUGA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE GORNJI MILANOVAC

Leave Your Comment