Eng

Es

It

Sp

Корак по корак до уређеног излетишта

Корак по корак до уређеног излетишта

Трагом молби многобројних грађана и посетилаца једног од омиљених горњомилановачких излетишта, Општинска управа је започела са уређењем излетишта на Ждребану.

С обзиром да велики број грађана традиционално одлази на Ждребан, посебно у време првомајских празника, благовремено су извршени неопходни радови на уређењу чесме на Ждребану, која је од ове недеље поново у функцији. Након изласка на терен надлежних служби Општинске управе, сачињен је предмер и предрачун радова, а потом је извршено чишћење и уређење саме чесме, поправљена је ограда око чесме и извршено санирање оштећења на цевима која су раније узроковала смањење протока изворишта.

Општинска управа има у плану да у наредном периоду, сходно финансијским могућностима, полако уређује део по део овог излетишта уз апел грађанима да и сами допринесу на свој начин – чувајући оно што буде уређено, поштујући животну средину и придржавајући се мера заштите од пожара. Само заједно као партнери, грађани и локална самоуправа, можемо учинити да нам свима буде боље и наша општина буде и остане средина за пример.

Previous Обавештење бирачима – на гласање и без посебног обавештења

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I