Eng

Es

It

Sp

Корак по корак у спорт

Корак по корак у спорт

Протекле суботе у спортској хали „Бреза“ одржана је манифестација „КОРАК ПО КОРАК У СПОРТ“ на којој је учествовало око 300 деце предшколског узраста. Организатор манифестације био је Спортски савез општине Горњи Милановац, партнери Предшколска установа „Сунце“, Школице спорта „ЦИЦИБАН“ и „ПОЛЕТАРАЦ“ а покретач и технички реализатор пројекта био је Спортско рекреативни клуб „СПОРТИЋ“. Покровитељ акције била је Општина Горњи Милановац.Ова манифестација је посвећена прослави Дана општине и два века од подизања Другог српског устанка.

Циљ манифестације био је да се нашим најмлађим суграђанима омогући континуирано бављење разним спортским активностима, које смо припремили у виду полигона, и да на тај начин „завире“ у свет спорта који их очекује када порасту.

Манифестацију су званично отворили представници Спортског савеза општине, председник Србољуб Нешовић и генерални секретар Миломир Јанковић, као и директор спортско-рекреативног центра“Бреза“ Милета Богдановић.

Спортско рекреативни клуб „Спортић“ се захваљује општини Горњи Милановац, Спортском савезу општине, Дечијој установи „Сунце“ и свим спортским организацијама на сарадњи и организији ове манифестације у жељи да ће постати традиционална и препознатљива за нашу општину.

Претходни „Чизме моје шкрипућу, за мном цуре шапућу“….

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I